Τα οκτώ «μεγάλα κεφάλια» του 2016

Σχολιάστηκαν ιδιαίτερα, φωτογραφήθηκαν ασυστόλως και αντιγράφτηκαν από χιλιάδες φανς. Είναι οκτώ από τα καλύτερα «κεφάλια» του Χόλιγουντ για το 2016 και, όπως θα δεις, η πλούσια γενειάδα συνεχίζει να είναι must. Όμως, προς τα μέσα της χρονιάς, πολλοί άνδρες ανακάλυψαν ότι και τα ξεθωριασμένα γένια είναι κουλ. Δες γιατί επιλέξαμε τον κάθε έναν αστέρα και ίσως να θελήσεις να αλλάξεις λουκ το 2017.

Tom Hiddleston – Απλό και κομψό

Ο Τομ Χίλντστον διαθέτει λεπτότητα στην φυσιογνωμία του, η οποία ταιριάζει πολύ με κομψά στυλ. Στην συγκεκριμένη εμφάνιση του στο κόκκινο χαλί, φόρεσε swept back στυλ μαλλιών, που φωνάζει elegance και η αλήθεια είναι ότι κάνει το λουκ να φαντάζει εύκολο, ενώ δεν είναι. Το hairstyle συνδυάστηκε με ένα ξεθωριασμένο goatee, το οποίο προσδίδει φρέσκια ανανέωση στο λουκ. Το θετικό με το ξεθωριασμένο στυλ γενιών, είναι ότι αποκαλύπτουν πλήρως το πρόσωπο και αποτελούν την ξεχωριστή λεπτομέρεια που απογειώνει το καθημερινό λουκ.

Keanu Reeves – Μακριά μήκη

Εδώ και πολλά χρόνια, τον έχουμε δει περισσότερο με μακριά μαλλιά, παρά με κοντά. Η αλήθεια είναι ότι το μήκος, αν και εντυπωσιακό, δυστυχώς δεν ταιριάζει σε όλους τους άντρες. Ο Κιάνου Ριβς, όμως, ξέρει να αναδεικνύει τα –ούτως ή άλλως όμορφα– μαλλιά του, γι’ αυτό έχει υιοθετήσει το φαινομενικά «μη κούρεμα». Το «Κιάνου λουκ» κυμαίνεται σε μεσαία μήκη, με μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω και συνδυάζεται με κοντοκουρεμένα γένια.

Benedict Cumberbatch – It’s all in the Hair

Όταν έχεις το τέλειο hairstyle, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να τονίσεις την υπόλοιπη εμφάνιση σου, καθώς το μαλλί κάνει όλη την δουλειά. Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ένας από τους τυχερούς άντρες που διαθέτουν αυτό το προτέρημα. Το ομοιόμορφο, side – swept hairstyle του εκπέμπει καλαισθησία, η οποία συνδυάζεται με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Το πρόσωπο του δε, αναδεικνύεται πλήρως, καθώς απουσιάζουν τα γένια! Ακόμη μια καινούργια μόδα για τον ανδρικό πληθυσμό. Τέλος, η ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι το παιχνίδι των ελαφρών κυμάτων μπροστά στο πρόσωπο.

Chris Pine – Αποδέξου το Γκρίζο

Πριν υιοθετήσει ο Κρις Πάιν το σημερινό του λουκ, περνούσε μάλλον με τη βάση το μάθημα του «ξεχωριστού στυλ». Όμως τα γένια, το σωστό styling και μερικές γκρίζες τούφες μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο ηθοποιός έκανε την σωστή κίνηση και τόνισε τον όγκο των μαλλιών του, με το side-swept pompadour, το οποίο συνδυάστηκε με το γεμάτο goatee στυλ γενιών. Τα υπόλοιπα γένια είναι ξεθωριασμένα, λεπτομέρεια που αναδεικνύει περισσότερο το goatee και προσδίδει θετικά στοιχεία στο σύνολο.

Justin Theroux – Το κουλ στυλ

Στην πιο ιδιαίτερη εμφάνισή του, ο Τζάστιν Θερού έχει συνδυάσει το ατημέλητο Spiked λουκ με τα κοντοκουρεμένα γένια. Το hairstyle είναι αξιοζήλευτο και προσδίδει νεότητα στον ηθοποιό. Τα γένια του είναι άκρως περιποιημένα και το κοντό τους μήκος (η νέα τάση στις γενειάδες) επιτρέπει να τα τους δίνει φόρμα με μεγαλύτερη ευκολία, χαρίζοντάς του κομψό λουκ. Αν μαθαίνουμε κάτι από εκείνον, είναι ότι πρέπει να ακολουθούμε το στυλ που μας αρέσει και όχι εκείνο που μας επιβάλλουν.

Tom Hardy – Συνδυάζοντας τα στυλ

Το ανατρεπτικό λουκ που υιοθέτησε πρόσφατα ο Τομ Χάρντι φαίνεται πως ταιριάζει περισσότερο με το γούστο και τη φιλοσοφία που έχει σε γενικότερο πλαίσιο. Ο Χάρντι συνδύασε τα ξυρισμένα πλάγια με το ατημέλητο μήκος στο πάνω μέρος, πετυχαίνοντας μοντέρνο και φρέσκο στυλ. Εκείνο, όμως, που απογειώνει την εμφάνισή του είναι το περιποιημένο Goatee, με αρκετό όγκο.

Zach Galifianakis – Go full Beard

Η ξεχωριστή φυσιογνωμία του Ζακ Γαλιφιανάκη απαιτεί και ανάλογο λουκ. Από τις εμφανίσεις του στις ταινίες Hangover μέχρι και σήμερα, δεν έχει αποχωριστεί τα γένια του. Και γιατί να το κάνει; Η πλούσια γενειάδα του ηθοποιού δημιούργησε ολόκληρη σχολή, την οποία υιοθέτησαν πολλοί συνάδελφοί του για να αναδείξουν την άγρια πλευρά τους. Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσο άγρια πλευρά έχει ο Ζακ, πάντως σίγουρα ξέρει να διατηρεί τον πλούσιο όγκο και να τον συνδυάζει με κομψό, κοντοκουρεμένο λουκ. Μπράβο πατριώτη.

Joe Manganiello – Old school Glam

Ο ηθοποιός Τζο Μανγκανέλο είναι από τους άντρες που επιλέγουν μόνιμα κομψό λουκ και προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνιση τους. Επομένως ό,τι μαθήματα λάβουμε από τον ίδιο, είναι χρήσιμα. Αρχικά, είναι υποστηρικτής του sleek και, μέσα στο 2016, έχει υιοθετήσει διαφορετικά στυλ μαλλιών, απόδειξη ότι προσέχει την εμφάνιση του και του αρέσει να την διαφοροποιεί. Παρόλα αυτά, την γενειάδα του δεν την αποχωρίζεται, καθώς την κρατάει μόνιμα σε συγκεκριμένο μήκος. Διότι το καλό λουκ θέλει περιποίηση!

 

Written by The B.Mag