Κωδικός «υψηλό IQ»

Τέσσερα προϊόντα αυξάνουν το δείκτη τριχοφυίας σου, «διαβάζοντας» τις δικές σου ανάγκες για τόνωση και πυκνότητα. Δυνατά μαλλιά από τέσσερα δυνατά «μυαλά»!

Ακούγεται ως σενάριο από το μέλλον, αλλά η πραγματικότητα είναι εδώ: Τα Cerafill λειτουργούν αναγνωρίζοντας αποκλειστικά τις δικές σου ανάγκες! Ωστόσο, μπορείς να τα δανείσεις και στην αγαπημένη σου, αφού στο δικό της κεφάλι θα λειτουργήσουν διαφορετικά!

Εάν τα μαλλιά σου μειώνονται και υποχωρούν, εάν πλέον είναι ευδιάκριτη η κορυφή του κεφαλιού σου, εάν το δέρμα είναι πιο ορατό από τα ίδια τα μαλλιά και εάν τα μαλλιά αποδυναμώνοται και γίνονται ευαίσθητα, τότε έχεις τέσσερις έξυπνους συμμάχους!

Η Τεχνολογία Άμεσης Πυκνότητας της Cerafill και η Τεχνολογία Σταδιακής Ανάπτυξης της Τρίχας, έχοντας τέσσερα «ευφυή» συστατικά, τονώνουν και πυκνώνουν την τρίχα:

To Ceramide δυναμώνει την τρίχα και προλαμβάνει το σπάσιμο, το SP94 θρέφει το τριχωτό της κεφαλής διατηρώντας υγιές περιβάλλον, το Filloxane ενεργεί σε κάθε τρίχα ξεχωριστά αυξάνοντας την πυκνότητα και τέλος, το Stemoxydine 5% ενεργοποιεί το θύλακα της τρίχας και αυξάνει την πυκνότητα.

Written by The B.Mag