Boys love toys

Οκτώ αντικείμενα που θα αγαπηθούν από τα αγόρια με την πρώτη ματιά. Εντάξει, και από τα κορίτσια!

VINTAGE ELECTRIC BICYCLES BY LUCA AGNELLI (φωτό πάνω)
Το Vintage Electric ποδήλατο τoυ Luca Agnelli είναι το πιο κουλ ποδήλατο που θα δεις σήμερα. Τα ποδήλατα του δημιουργού είναι έργα Τέχνης, αφού είναι κατασκευασμένα στο χέρι και με μανιακή προσοχή στη λεπτομέρεια. Το κάθε old-school ποδήλατο, εκτός από εντυπωσιακό design, τροφοδοτείται από 10Ah μπαταρία Panasonic, έχει 6 ταχύτητες, LED φώτα μπροστά και πίσω, κινητήρα Bafang και kit συντήρησης.

 

TECKELL INTERVALLO FOOSBALL TABLE

Ένα διαφορετικό ποδοσφαιράκι, που μπορεί να σταθεί τέλεια στο σπίτι σου, όσο μικρό και αν είναι αυτό. Το Teckell Intervall Foosball Table είναι ένα μίνι, πολυτελές ποδοσφαιράκι, με τρεις ξύλινους παίκτες σε κάθε μεριά και γυάλινο περίβλημα. Μπορεί να λειτουργήσει ως παιχνίδι, διακοσμητικό, αλλά και ως τραπεζάκι καφέ.

EVAPOLAR PERSONAL AIR CONDITIONER

Αυτό είναι το πρώτο προσωπικό, φορητό κλιματιστικό, το Evapolar. Ένας κύβος, ο οποίος πωλείται στα 180 δολλάρια και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια και να δροσίσει το περιβάλλον. Εκτός από κλιματιστικό λειτουργεί και ως αφυγραντήρας και διαφέρει από τα κοινά κλιματιστικά που χρησιμοποιούν φρέον για να παγώσουν τον αέρα, καθώς ο μηχανισμός λειτουργεί με τις φυσικές μεθόδους του νερού και ειδικών υλικών. Το Evapolar χρειάζεται νερό κάθε 6-8 ώρες και μπορεί να δώσει τέλος στου θορυβώδεις ανεμιστήρες.

THE ROCKSTAR BAR

Αν πάντοτε ήθελες να νιώθεις rockstar μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, τότε ιδού η ευκαιρία: Το Rockstar Bar, εκτός από μοναδικό έπιπλο, θα σε κάνει να νιώθεις σαν θρύλος της ροκ. Το μπαρ έχει ιδιαίτερο design που προσθέτει στυλ στην εργένικη (οκ, όχι μόνο) διακόσμηση του σπιτιού. Όλα αυτά βέβαια, αρκεί να μπορείς να διαθέσεις 5.500 δολάρια.

NINTENDO CLASSIC MINI ENTERTAINMENT SYSTEM

A blast from the past! Η Nintendo έρχεται να ξυπνήσει παλιές μνήμες μέσα σου, αφού κυκλοφορεί μια ρέπλικα της κλασικής κονσόλας της. Το Nintendo Classic mini, έχει ίδιο σχέδιο με το αγαπημένο αρχικό Nintendo, μόνο που είναι μικρότερο και έρχεται με προεγκατεστημένα 30 παιχνίδια – αυτά που ήταν διάσημα εκείνη την εποχή. Η σύνδεση είναι απλή, αφού γίνεται μέσω HDMI απευθείας στη τηλεόραση και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εξωτερικό γύρω στις 11 Νοεμβρίου.

FLYTE LEVITATING LIGHT

Ένα εξωφρενικά εντυπωσιακό διακοσμητικό σπιτιού που σίγουρα θα ποθήσεις είναι το Flyte! Το αιωρούμενο φως στη φωτό «πετάει» λίγο πιο πάνω από την βάση του μέσω της τεχνολογίας των μαγνητών. Η βάση του συνδέεται κανονικά στη πρίζα και, όταν ενεργοποιείται, το Flyte απλώς ξεκινά να αιωρείται. Μαγεία! Το Flyte δεν χρειάζεται αλλαγή λάμπας, αφού οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι μπορεί να λειτουργεί για πάνω από 50.000 ώρες (ή 12 ώρες την ημέρα, για 11 χρόνια). Κάτι ακόμα που προσφέρει το Flyte, είναι η φόρτιση συσκευών, αφού η βάση παρέχει αυτή την δυνατότητα.

THE WOODEN BOOMBOX

Συνδυάζοντας το old school design με την μοντέρνα τεχνολογία, γεννήθηκε το Wooden Boombox, ένα ξύλινο, φορητό, επαναφορτιζόμενο boombox, με ξεχωριστή εμφάνιση, αφού τα σχέδια δημιουργούνται πάνω στο ξύλο με laser. Ο ήχος αποδίδεται από 15Wx2 ενισχυτή μέσω Bluetooth, ενώ τα δύο μεγάλα ηχεία του boombox εγγυούνται κρυστάλλινο ήχο. Κάθε boombox είναι ξεχωριστό, αφού δημιουργείται από διαφορετικό καλλιτέχνη κάθε φορά και σε συγκεκριμένα τεμάχια οπότε, αν το θες, καλύτερα να βιαστείς.

Written by The B.Mag