Τα έπη του HOMMER

Η ελληνική πρόταση για το ανδρικό grooming, με φυσικά συστατικά, ξεχωριστό branding και φανατικό κοινό.

Ελληνικότητα και καινοτομία.

Με έμπνευση από την αρχαία ελληνική ιστορία και μυθολογία, η σειρά προϊόντων HOMMER δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια θεϊκή εμπειρία περιποίησης του συμβόλου αρρενωπότητας και σοφίας. Η ανάπτυξη των προϊόντων HOMMER βασίζεται στους 5 άξονες που συνθέτουν τη φιλοσοφία HOMMER: την ελληνικότητα, τη φυσική κατεύθυνση, την ποιότητα, την εκλεκτικότητα και την καινοτομία.

HOMMER BEARD LEAVE-IN
CONDITIONER
Ένα εξαιρετικό προϊόν μαλακτικού χαρακτήρα που συμπληρώνει τη σειρά περιποίησης για γένια. Η φυσική κατεύθυνση της σύνθεσης επιτρέπει άφοβη εφαρμογή γύρω από το στόμα, πετυχαίνοντας
ένα ουσιαστικό μαλακτικό αποτέλεσμα ειδικά στα πολύ σκληρά γένια. Η μαλακτική του δράση ενισχύεται κατά την διάρκεια της μέρας και για αρκετές ώρες μετά την εφαρμογή του. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα και μπορεί να συμπληρώσει άψογα τον θρεπτικό χαρακτήρα του λαδιού. Είναι διακριτικά αρωματισμένο με το χαρακτηριστικό άρωμα HOMMER με ξυλώδεις τόνους, μαύρης σοκολάτας και αποσταγμάτων.

HOMMER BEARD WIPES

Η παγκόσμια καινοτομία του HOMMER, τα μαντηλάκια καθαρισμού για γένια, συνδιάζουν καθαριστικούς παράγοντες από ζαχαροκάλαμο με λάδι κάνναβης, εκχύλισμα χαμομηλιού και χυμό αλόης. Τα ατομικά μαντηλάκια προσφέρουν απίστευτη ευκολία για άψογα, μαλακά και πεντακάθαρα γένια με μια κίνηση. Είναι διακριτικά αρωματισμένα με το αυθεντικό άρωμα HOMMER και ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση, μετά από φαγητό ή ποτό. Δερματολογικά ελεγμένα, θα τα βρεις σε συσκευασία των 15 τεμαχίων.

HOMMER BEARD SHAMPOO
Η καινοτόμος σύνθεση του σαμπουάν για γένια με λάδι κάνναβης, καθαριστικούς παράγοντες από άμυλο δημητριακών και καρύδα, αμινοξέα μεταξιού και προβιταμίνη Β5, ανακουφίζει από τη φαγούρα και την ξηροδερμία, εστιάζοντας στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τρίχας και του δέρματος του προσώπου. Περιέχει στέβια για την βελτίωση της εφαρμογής γύρω από το στόμα και όπως όλη η σειρά, είναι διακριτικά αρωματισμένο με το χαρακτηριστικό άρωμα HOMMER.

HOMMER BEARD OIL
Η εξελιγμένη φόρμουλα με έλαια κάνναβης, φραγκόσυκου, ελιάς, argan, αβοκάντο και ηλιέλαιο εγγυάται τη θρέψη και την προστασία της τρίχας, την ενυδάτωση αλλά και την απαλότητά της. Την premium σύνθεση ολοκληρώνει η διακριτική παρουσία του αυθεντικού αρώματος HOMMER. Και, βέβαια, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

HOMMER TATTOO SUNSCREEN SPF50
Ειδικά σχεδιασμένο αντηλιακό για να παρέχει προστασία στο δέρμα με τατουάζ με υψηλό δείκτη (SPF50), κρεμώδη υφή, ενυδατικά και αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά. Προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου οι οποίες μπορεί να ξεθωριάσουν και να απλώσουν τα χρώματα και το σχέδιο του τατουάζ, χάρη στα συστατικά της μοναδικής του φόρμουλας (λάδι κάνναβης, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε). Έντονη ενυδάτωση, αντιγήρανση και προστασία, διακριτικά αρωματισμένο με νέο άρωμα από εσπεριδοειδή, συνδυασμένο με ξυλώδεις τόνους κέδρου και αρωματικούς τόνους καραμέλας και βανίλιας.

HOMMER EAU DE TOILETTE
Το άρωμα είναι η σφραγίδα της μνήμης. Έ να ταξίδι που χρωματίζει ανεξίτηλα την κάθε εμπειρία. Με αυτή την ιδέα δημιουργήθηκε το αυθεντικό άρωμα για τη σειρά προϊόντων HOMMER, το οποίο αγαπήθηκε αμέσως και οδήγησε στη δημιουργία του HOMMER EAU DE TOILETTE. Η πρώτη αίσθηση από ζεστούς ξυλώδεις τόνους μαζί με νότες αποσταγμάτων δίνει τη θέση της στην καρδιά του αρώματος από αρωματικούς ξυλώδεις και πικάντικους τόνους. Η βάση με νότες βανίλιας, βέτιβερ και μαύρης σοκολάτας καθορίζει τη διάρκεια και το συνολικό χαρακτήρα του αρώματος τονίζοντας με την αντίθεσή της τη σπιρτάδα της πρώτης επαφής.

HOMMER BEARD GROOMING KIT
Μια ολοκληρωμένη πρόταση γνωριμίας με τα 3 βασικά προϊόντα περιποίησης για γένια σε κανονικό μέγεθος και σε ειδική τιμή. Το σαμπουάν, το λάδι και τα μαντηλάκια HOMMER παρουσιάζονται σε μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία, ιδανική για δώρο.

Written by The B.Mag