Spotted: «Με κοιτάζουν σαν να είμαι ο Άγιος Βασίλης»

Ο Γιάννης πήγε για ποτό στο Mint bar στο Παγκράτι και, φυσικά, έγινε στόχος του «B» για το μουστάκι του.

«Μου άρεσε η ιδέα να αφήσω μουστάκι πριν από τρία με τέσσερα χρόνια, όταν το πρωτοείδα στη Γαλλία.  Όμως, η ευκαιρία μού δόθηκε φέτος τον Ιανουάριο και, μάλιστα, ήταν ιδανική για κάτι τόσο ιδιαίτερο, αφού μπήκα στο στρατό. Μου άρεσε, βέβαια, από πριν το μουστάκι, αλλά ο στρατός ήταν καλή ευκαιρία για να το αφήσω σε τέτοιο μήκος».

«Το μούσι δεν με τρελαίνει. Θεωρώ ότι δεν εκφράζει την προσωπικότητά μου. Το μουστάκι έχει ξεφύγει, πλέον, από τη μόδα, άρα είναι ένα χαρακτηριστικό που αντιπορσωπεύι τον άντρα. Το αφήνεις επειδή σου αρέσει, όχι λόγω μόδας».

«Χρειάστηκαν περίπου επτά μήνες για να φτάσει στο μήκος που βλέπετε τώρα, αν και το έχω τριμάρει δύο φορές».

«Έχω μπει σε τρόλεϊ και, κυριολεκτικά, με κοιτούσαν όλοι. Η καλύτερη στιγμή και η πιο αληθινή ήταν όταν περπατούσα στο δρόμο και πέντε έξι παιδιά που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση, κοκκάλωσαν και με κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό, σαν να ήμουν ο Άγιος Βασίλης. Το μόνο που μπόρεσαν να πουν ήταν “ωωωω, ωραίο μουστάκι”. Γενικώς, με αυτό το μουστάκι μόνο ακραίες αντιδράσεις προκαλώ».

«Το περιποιούμαι μόνος μου το μουστάκι μου, πράγμα το οποίο δεν είναι και τόσο εύκολο. Αν πήγαινα σε κάποιο barber shop, θα ήταν και καλύτερο εμφανισιακά».

«Τι συμβουλή να δώσω; Κόψιμο με ψαλιδάκι στις άκρες των χειλιών σχεδόν κάθε δύο μέρες, εννοείται τακτικό πλύσιμο και χτένισμα για να μαλακώνει και πηλός για να στέκεται. Βοηθάει πολύ».

«Σκέφτομαι να το ξυρίσω σύντομα, για δικούς μου λόγους. Αλλά όχι, δεν θα το ξύριζα για κανέναν, ακόμα κι αν μου έδιναν χρήματα, ούτε για τη Ζωή Λάσκαρη. Για καμία Ζωή Λάσκαρη. Είναι σαν να έλεγες σε μια γυναίκα να ξύριζε τα μαλλιά της για κάποιον άντρα ή για κάποιο χρηματικό ποσό. Δεν νομίζω να το έκανε καμία»…

Written by The B.Mag