Καν’το όπως οι αστέρες του Χολιγουντ

Τέσσερις ηθοποιοί του Χόλιγουντ προσδιορίζουν το στιλ για τη νέα σεζόν. Ο Chris Evans δηλώνει πιστός στο ανατρεπτικό buzzcut που κερδίζει έδαφος, τα high fades των Ryan Reynolds και Rami Malek εντυπωσιάζουν, ενώ το casual λουκ του Christian Bale είναι μεν απλό, αλλά γεμάτο στιλ.


Chris Evans
Buzzcut & Cropped Beard

Ο ηθοποιός Chris Evans πρόσφατα επέλεξε την πρακτικότητα του buzzcut κουρέματος. Το buzzcut ταιριάζει σε όλους τους άντρες, καθώς αποπνέει δυναμισμό και αποκαλύπτει τελείως το πρόσωπο.
Ο Chris Evans συνδύαζει το κοντοκουρεμένο buzzcut κούρεμα του με κοντά, περιποιημένα γένια που προσφέρουν ομοιομορφία. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι περιποιημένο και κομψό λουκ που μπορείςνα επιλέξεις χωρίς φόβο, αφού θα σου χαρίζει άνεση και κούλνες.


Christian Bale
Casual Crop & Medium Beard

Το λουκ του Christian Bale είναι κατάλληλο για τον ώριμο άντρα που αποζητάει την απλότητα και θέλει να τονίσει τη γοητεία του. Το hairstyle περιλαμβάνει casual κόψιμο σε σκάλες και χωρίστρα στο πλάι. Ο ηθοποιός επέλεξε να συνδυάζει το κούρεμα με αρκετό μήκος στα καλοπεριποιημένα γένια του, μια λεπτομέρεια που συμβαδίζει με την κομψότητα. Η περιποίηση είναι το κλειδί για την επίτευξη μιας γοητευτικής εμφάνισης και ο Christian Bale ξέρει να το κάνει πολύ σωστά.


Ryan Reynolds
Side Swept &  Faded Beard

O Ryan Reynolds έχει επιλέξει το κλασικό side swept λουκ: Χωρίστρα στο πλάι που συνοδεύεται με κοντοκουρεμένα πλαϊνά και ελάχιστο όγκο στο πάνω μέρος. Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τις κουλ επιλογές στο χτένισμα του. Το λουκ συνδυάζεται με αχνά, κοντοκουρεμένα γένια και εκ πρώτης όψεως δημιουργεί την αίσθηση ότι μόλις βγήκε από το κομμωτήριο, όμως πρόκειται για νεα χτένισμα που μπορεί να συνοδέψει εύκολα έναν άντρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Rami Malek
High Faded Sides & Pompadour

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Mister Robot, όταν δεν χακάρει πολυεθνικές, χρησιμοποιεί πομάδες για το styling του εξαιρετικού pompadour του. Ο Rami Malek έχει επιλέξει τα έντονα fades στο πλάι του κεφαλιού, τα οποία ανεβαίνουν ως ένα μεγάλο μέρος και στη συνέχεια δίνουν τη θέση τους στο έντονο μήκος μαλλιών, στο πάνω μέρος του κεφαλιού.  Το στιλ είναι αξιοζήλευτο, αφού συνδυάζονται η faded τεχνική με το pompadour και αποδίδουν αντίθεση.

Written by The B.Mag