«NATURAL FLOW» Σεμινάριο από τον Pavlo Kentrota στην 4η HAIRPROF

Ο Παύλος Κεντρωτάς, ένας από τους διεθνώς αναγνωρισμένους μπαρμπέρηδες, θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά την μοναδική τεχνική του, με την ονομασία «NATURAL FLOW», την Κυριακή 4 Μαρτίου, στην 4η HAIRPROF.

“Η τεχνική αυτή βασίζεται στη φυσική ροή έκφυσης των μαλλιών, η οποία είναι διαφορετική σαν δακτυλικό αποτύπωμα σε κάθε κεφάλι… Αξιολογώντας  την ο επαγγελματίας, είτε την αναδεικνύει, είτε την ελαχιστοποιεί, ή ακόμα και την ακυρώνει. Το αποτέλεσμα είναι εξατομικευμένο στο μέγιστο για τον εκάστοτε καλεσμένο μας και επιπλέον δε χρήζει κανενός προϊόντος, ή υπηρεσίας στάΐλινγκ μέχρι και το επόμενο κούρεμα”.

Το 3ωρο κλειστό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 4 Μαρτίου 2018. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Κεντρωτάς Παύλος είναι επίσημος εκπαιδευτής της εταιρείας Wahl και δημιουργός της καινοτομικής τεχνικής κουρέματος NATURAL FLOW, η οποία δίνει φυσικά αποτελέσματα χωρίς τη χρήση προϊόντων και την ανάγκη για styling.

 

Στο τρίωρο σεμινάριο ώρες θα αναπτύσσονται ταυτόχρονα 6 πολύ σημαντικοί άξονες για τη δημιουργία του τέλειου και αισθητικά άρτιου αποτελέσματος

  1. Μηχανές Wahl: Χρήση και διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα.
  2. Λούσιμο: Γιατί και ποτέ δε το κάνουμε
  3. Εργαλεία: Διαφορές μεταξύ χτενών και χρήση τους μορφολογία ψαλιδιών και αποτελέσματα που παράγουν, ξυράφια ,χρήση σεσουάρ
  4. Στάση σώματος: Χρήση του ως εργαλείο κουρέματος
  5. Τεχνικές κουρέματος: fading ,reverse fading , γραμμές κουρέματος , χτένα τρίμμερ , χτένα μηχανή ,χτένα ψαλίδι , χτένα ξυράφι, ρετουσάρισμα fade με τρίμμερ , μικροτεχνικές fading.
  6. Τεχνικές Natural flow: Προσωποποίηση κουρέματος, τεχνικές texturing με ψαλίδι τρίμμερ ξυράφι.

Τρόπος διεξαγωγής: Οποιαδήποτε τεχνική παρουσιάζεται θα δέχεται ερωτήσεις επί τόπου ούτως ώστε να γίνεται διάλογος και να λύνονται τυχών και άλλες απορίες. Για όλα τα παραπάνω πάρτε μολύβι και χαρτί και ακολουθήστε τον στο ίσως, πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο κουρέματος που θα παρακολουθήσατε ποτέ.

θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής.

Πότε: Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ώρα: 14:00μμ έως 17:00μμ

Που: Αίθουσα C

Κόστος Σεμιναρίου: 160€

Προκράτηση: 140€

Καλέστε άμεσα για προκράτηση θέσεων: 2130303057 & 6993226330

Written by The B.Mag