Man with Dog

Ο Γιάννης Γιαννάκος ζει στο Παγκράτι, δουλεύει σε μια Ναυτιλιακή Εταιρία και συγκατοικεί με τον Μείδα, ένα δαιμόνιο Jack Russell, που όσο μπόι του λείπει τόσο μυαλό διαθέτει. Μπορείτε να ζηλέψετε ελεύθερα την σχέση τους.

Από τη Δώρα Μάστορα

Γιάννη, μίλησε μας λίγο για τον συγκάτοικο σου. Πως ξεκίνησε αυτή η σχέση;

Η σχέση μας ξεκίνησε έτσι όπως ξεκινούν όλοι οι μεγάλοι έρωτες. Πριν οκτώ χρόνια, σε ένα φιλικό σπίτι, με τα βλέμματα να συναντιούνται και από τότε να μην θέλει στιγμή να αφήσει το ένα το άλλο.

 

Γιατί επέλεξες jack russell;

Μεγάλωσα με Jack Russell, οπότε η επιλογή δεν ηταν τυχαία. Εξάλλου, πιστεύω ότι είναι πολύ έξυπνα, όμορφα και επικοινωνιακά. Αγαπώ τον χαρακτήρα τους.

 

Γιατί σκύλος και όχι γάτα;

Αγαπώ και τις γάτες αλλά δεν είχα ποτέ κάποια ιδιαίτερη εμπειρία μαζί τους γι’ αυτό και δεν μπήκα στην διαδικασία να συγκατοικήσω με κάποια.

 

Πως περνάτε μαζί τα βράδια;

Α, τα βράδια είναι υπέροχα μαζί του. Ουσιαστικά είναι αφιερωμένα σε εκείνον. Παίζουμε τα αγαπημένα του παιχνίδια, κάνουμε αγκαλιές και χάδια στον καναπέ και τέτοια πράγματα. Πραγματική σχέση.

 

Σε διεκδικεί από τις σχέσεις σου;

Πλάκα κάνεις; Δεν υπάρχει σχέση αν δεν δώσει συγκατάυεση ο Μείδας. Κατά κάποιον τρόπο είμαστε ένα. Μαζί παίρνουμε τις αποφάσεις.

 

Ποιά είναι η αγαπημένη σας βόλτα;

Η καθημερινή μας βόλτα είναι και η αγαπημένη μας. Αυτή που κάνουμε σε ένα κοντινό μας πάρκο στο σπίτι όπου συναντά ο Μείδας και τους φίλους του.

 

Στις διακοπές πώς τα καταφέρνετε;

Δεν υπάρχει καμιά δυσκολία. Ο Μείδας ακολουθεί στα πάντα και είναι ευκολοπροσάρμοστος. Στην περίπτωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, για μεγάλη του χαρά, φιλοξενείται στην μητέρα μου και γιαγιά του. Εκεί, περνάει τέλεια. Υπάρχει σχέση πάθους μεταξύ τους.

 

Είναι αλήθεια ο πιο πιστός σου φίλος;

Αναμφισβήτητα είναι ο πιστός μου σύντροφος και ο καλύτερος μου φίλος.

 

Ποιό είναι το μεγαλύτερο μάθημα που σου έχει δώσει ο σκύλος σου;

Η αφοσίωση και η ανιδιοτελής αγάπη που σου προσφέρει αυτή η σχέση. Αυτό είναι μάθημα ζωής και σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος και στις υπόλοιπες σχέσεις που αναπτύσσεις με τους γύρω σου.

 

Ποιά είναι η μεγαλύτερη θυσία που έχεις κάνει για εκείνον;

Το γεγονός ότι προσαρμόζω το ημερήσιο πρόγραμμα μου σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Αυτό προϋποθέτει κάποιες θυσίες σίγουρα.

 

Θεωρείς ότι μετά από τόσα χρόνια σχέσης έχετε αρχίσει να μοιάζετε μεταξύ σας;

Χαχαχαχα! Φυσικά και το πιστεύω! Και όχι μόνο στον χαρακτήρα αλλά και στην εμφάνιση!

 

Τι θα έλεγες σε κάποιον που θέλει να συγκατοικήσει με έναν σκύλο;

Να το κάνει 100% αλλά να πρώτα να ξέρει ότι πρέπει να διαθέσει αρκετό χρόνο και μεγάλη αφοσιώση σε αυτή την σχέση. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να υπάρχει ισορροπία.

 

 

Written by The B.Mag