STARS: Γίνε star με απλά βήματα

Θέλεις  να υποδεχτείς τον καινούριο χρόνο στα καλύτερα σου αλλά κάπου το έχεις χάσει. Πριν σε πιάσει άγχος παρακολούθησε το στυλ των star που ξεχωρίζουν και εμπνεύσου. Μην προσπαθήσεις, όμως, να αντιγράψεις το look τους. Σημασία έχει να πορεύεσαι με τον εαυτό σου.

Benedict Cumberbatch

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ένας από τους άντρες που θα αγαπούσαν οι μητέρες όλους του κόσμου και θα τον ήθελαν για γαμπρό τους. Το ομοιόμορφο, side – swept hairstyle του εκπέμπει καλαισθησία και κομψότητα. Το τέλεια ξυρισμένο πρόσωπο του, πάλι, φτάνει σε σημείο ψυχαναγκασμού. Αν έχεις σοβαρούς λόγους να φαίνεσαι καλό παιδί, ακόμα και αν δεν είσαι, κάνε ό,τι κάνει. Στην τελική, αν δεν σου πετύχει, αφήνεις τα γένια να αναλάβουν δράση

 

Cillian Murphy

Ο ηθοποιός Σίλιαν Μέρφι, που κάποιοι θα τον γνωρίζετε από την τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders, είναι η επιτομή του old school όταν ενσαρκώνει τον ρόλο του Τόμας Σέλμπι, ενός σκληροτράχηλου γκάνγκστερ του Λονδίνου το 1920. Το κούρεμα είναι ανάλογο της εποχής, συνδυάζεται τέλεια με ένα καλό κοστούμι και μπορεί να γίνει η δική σου έμπνευση αν είσαι έτοιμος να αποκτήσεις την κουλτούρα και το ύφος που είχαν τότε τα bad boyz.

 

Gerard Butler

Κοίτα να δεις. Ο Ζεζάρλντ Μπάτλερ είναι γοητευτικός ό,τι και αν κάνει. Κουρεμένος, ακούρευτος, ξαγρυπνημένος, φρεσκαδούρα κ.ο.κ. είναι ο άντρας που καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Εμείς, εδώ, αποφασίσαμε να αναδείξουμε τα απαλά και ανέμελα του μπουκλάκια για να σου δώσουμε να καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να είσαι στην τρίχα για να πετύχεις μια καλή εμφάνιση. Τις περισσότερες φορές είναι αρκετό να είσαι ο εαυτός σου και να εμπνέεις αυτοπεποίθηση.

 

James McAvoy

Ο Τζέιμς Μακαβόι έχει το ιδανικό λουκ για όλους εκείνους που η εμφάνιση τους δεν θέλουν να μαρτυράει ότι πολυασχολούνται με τις τρίχες. Παρόλα αυτά, ένα έμπειρο μάτι καταλαβαίνει εύκολα πως τίποτα πάνω στον James δεν είναι τυχαίο. Κοντά γένια όπως ακριβώς πρέπει να είναι τα αραιά γένια και περιποιημένα μαλλιά, κουρεμένα σε σκάλες, συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που θα το ζήλευε ακόμα και ένας Άγγλος Ευγενής. Είσαι έτοιμος να γίνεις Sir;

 

 

Jamie Dornan

Σε αυτή την εμφάνιση του, ο Τζέιμι Ντόρναν έχει ένα τέλειο συνδυασμό hairstyle και γενειάδας. Τα μαλλιά του διαθέτουν μήκος, το οποίο έχει κατανεμηθεί ομοιόμορφα και τα γένια του είναι πυκνά αλλά περιποιημένα. Βέβαια, ο Τζέιμι χάνει σιγά-σιγά το μπροστινό μέρος των μαλλιών του κάτι που του έχει βγει, μάλλον, σε καλό καθώς το ξυρισμένο κεφάλι τού ταιριάζει γάντι και τού προσθέτει έξτρα πόντους γοητείας.

 

Kit Harington

Για όλους εσάς που έχετε όγκο, μπούκλες και μήκος, ο Κίτ Χάρινγκτον σας δείχνει τον δρόμο του πετυχημένου look. Μην μπείτε στην διαδικασία, λοιπόν, να κόψετε τα μαλλιά σας, απλώς δαμάστέ τα. Για να το καταφέρετε αυτό και να  αποκτήσετε εύκολα τέλειες μπούκλες αρκεί να συμμαχήσετε με το προϊόν styling που θα σας προτείνει ο κουρέας σας. Τέλος, για ολοκληρωμένο Κίτ Χάρινγκτον look τριμάρετε με αγάπη τα γένια σας.

 

Robert Downey Jr.

Το στυλ του Ρόμπερντ Ντάουνι Τζούνιορ είναι το look που μπορείς να έχεις όλη την μέρα και όλη την νύχτα, αδιάφορα με το πού συχνάζεις, ποιόν συναντάς και τί θέλεις να πετύχεις σε αυτήν την ζωή. Οι καθαρές γραμμές, η απλότητα και τα κοντά μήκη είναι ο δρόμος για να το πετύχεις. Το κοντοκουρεμένο goate, δε, με τις γκρίζες λεπτομέρειες είναι ένας τρόπος για να γοητέψεις σίγουρα. Αν τώρα δεν έχεις ακόμα ασπρίσει, μην το βιάζεις. Είπαμε το γκρι έχει γοητεία αλλά μπορεί κιόλας να περιμένει.

 

Tom Hiddleston

Το look του Τομ Χίντλστον είναι αυτό που θέλεις να έχεις σε ένα επίσημο even που δεν ξέρεις και πολύ κόσμο, σε ένα interview που θέλεις ντε και καλά να κάνεις εντύπωση ή στο reunion των συμμαθητών σου που επιθυμείς να δίνεις την εντύπωση πως είσαι όπως παλιά και από πάνω σου δεν έχει περάσει ούτε μέρα. Με λίγα λόγια ο Τομ είναι πολύ καθώς πρέπει και αυτό θα το πετύχεις αν πιστέψεις βαθιά μέσα σου πως είσαι καλό και σοβαρό παιδί.  Το look συνδυάζεται ιδανικά με γιλέκο και χαμηλό βλέμμα.

Written by The B.Mag