Grooming: The perfume of Memory

Αυτή την εποχή είθισται να παρουσιάζονται τα νέα αρώματα. Εμείς, επιλέξαμε να παρουσιάσουμε εκείνες τις συνθέσεις που ξέρουμε ότι θα κερδίσουν τον χρόνο και έχουν συγκλονιστική αρρενωπότητα.

 

Eau De Toilette Terre d’ Hermes της Hermès

Ένα άρωμα που αγκαλιάζει τις αντιθέσεις. Ένας πόλεμος ή ένας δυνατός έρωτας. Μια παραλία ή μια κορυφή. Νότες από πορτοκάλι, πιπέρι, πατσουλί, vetiver και κέδρο. Για τολμηρούς και ασυμβίβαστους.

 

Eau De Toilette LHomme της Yves Saint Laurent

Φρέσκο, τολμηρό, πολυτελές και μοντέρνο. Το άρωμα του σύγχρονου επαγγελματία που έχει λίγο ελεύθερο χρόνο αλλά ξέρει να τον επενδύει σωστά. Νότες από περγαμόντο, ginger, πιπέρι λευκό, βασιλικό και τόνκα. Για εκείνους που δεν χάνουν.

 

Eau De Toilette Sauvage της Dior

Δυνατό άρωμα με έντονη προσωπικότητα και γοητεία. Το άρωμα του άντρα που δεν έχει χρόνο και δεν έχει όρια. Νότες από πιπέρι σιχουάν, περγαμόντο Καλαβρίας και αμπροξάν. Ένα εκτυφλωτικό άρωμα που μπορεί να σε χαρακτηρίσει.

 

Eau De Parfum Tobacco Vanille της Tom Ford

Θερμό σαν νύχτα μπροστά σε τζάκι με ποτό στο ένα χέρι και πούρο στο άλλο. Κομψό, συναισθηματικό και περήφανο με νότες από καπνό, αποξηραμένα φρούτα, βανίλια και κακαό. Το άρωμα που φοράς όταν δεν θες να περάσεις απαρατήρητος.

 

Eau De Toilette Spicebomb της Viktor&Rolf

Αποφασιστικό, τολμητό, εκρηκτικό και απίστευτα αρρενωπό. Το άρωμα για τον άντρα που ξέρει να επιβάλλεται στον χώρο και μαγνητίζει τον κόσμο. Νότες από ροζ πιπέρι, vetiver, λευκό δέρμα, καπνό, τσίλι και σαφράν.

 

 

Cologne Myrrh & Tonka της Jo Malone

Έχει ανατολίτικο χαρακτήρα και βοτανική καρδιά. Είναι για τους άντρες που ξεφεύγουν έξυπνα τις καταστάσεις και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μύρο μπλεγμένο με αμύγδαλο, βανίλια και τόνκα. Μεθυστικό και υπέροχο.

 

Eau De Toilette Man Intense, Jimmy Choo

Ένα αισθησιακό άρωμα με αισθησιακό χαρακτήρα, εύθυμη καρδιά, δυναμικό χαρακτήρα και ικανότητες παραπλάνησης. Νότες από λεβάντα, πεπόνι, πιπέρι μαύρο, τόνκα, πατσουλί και λάβδανο. Για τους αμετανόητους παίκτες.

 

Eau De Toilette Gentlemen Only της Givenchy

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που το μοντέρνο μεταορφώνεται σε κλασικό και το έξυπνο γίνεται σοφό. Ένα άρωμα με μυαλό, αισθησιασμό, βάθος και γοητεία με νότες από πράσινο μανταρίνι, ξύλο, κίτρο, μόσχο και κέδρο. Για τους νικητές.

 

Eau De Parfum Uomo Noir Absolu της Valentino

Το μοντέρνο και σύχρονο πρόσωπο της Ανατολής. Πλούσιο, πολύτιμο, μυστηριώδες και βαθιά συναισθηματικό. Για τους άντρες που δεν πιάνονται εύκολα. Δεν κυνηγιούνται καν. Με νότες από πιπέρι, κανέλα και σανταλόξυλο. Υπέροχο.

 

Eau De Toilette Water, Cedar, Lime της Korres

Ένα άρωμα, ωδή στην δύναμη του νερού αλλά και των εσπεριδοειδών, μιας ένωση της γης με την θάλασσα, μια αρωματική πρόκληση με νότες από πορτοκάλι, lime, μοσχοκάρυδο, vetiver και κέδρο. Για τους άντρες με έντονο βλέμμα και ακόμα πιο έντονα θέλω.

Written by The B.Mag